Bestilling

Du kan bestille varer fra Casa Living på følgende måder:

Du kan nemt og bekvemt vælge dine varer på www.casaliving.dk, og betale online via en sikker forbindelse. Varerne vil blive leveret til dig jf. vores leveringsbetingelser.

Du kan besøge Casa Livings Showroom på Priorskov Gods. Se åbningstider her.

Alle priser på websitet er i DKK og inklusiv dansk moms.

Når du bestiller varer via vores website skal du være opmærksom på:
Det automatiske ordresystem hos casaliving.dk sender dig en e-mail, der indeholder aftalen mellem os og dig. Denne er din kvittering og gælder også som garantibevis og bør derfor gemmes.

Betaling

Betales med betalingskort er du altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af at dit kort bliver misbrugt i en internetbutik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem. Dermed er du bedre sikret end i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko på 1200 kr. når dit dankort misbruges ved brug af pin-koden.

Data du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort er krypterede (SSL), og det er således kun PBS/NETS, der kan læse dem. Hverken Casa Living eller andre har mulighed for at læse dataene.

Beløbet for varerne trækkes først, når varerne sendes fra Casa Living. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet.

På casaliving.dk kan du betale med Dankort, Visa/Dankort, Visa Electron, MasterCard, Maestro eller Netbank.

Vi tager også imod VISA/Dankort, Mastercard i showroomet, samt Mobile Pay

Ved betaling med bankorverførsel skal det aftalte beløb overføres til Reg. nr.: 3956 - Konto: 3874003867 med ordrenummer og navn.

Til toppen