Ofte stillede spørgsmål

Hvad er en krone?

Lampen kan bestilles med kroner, dvs. kroner er små stykker udført i  messing, der er loddet på kanten af kobberhætten på lampens top, således de danner en slags kongekrone. Det gør lampen lidt mere pyntet og majestætisk. Dette er ekstra tilbehør, som kan tilvælges ved bestilling. På billedet til venstre vises kronerne på kobbertoppen, som altid er i messing.

På sekskantede lamper (billedet til højre) er kronerne af aluminium og placeret på hvert "hjørne" på toppen af lampehovedet dvs. ialt seks styk, disse er pulverlakeret samme farve som lampen.

Hvad er en sokkel?

En sokkel gør, at du kan fastgøre/montere lampen på et plant underlag. Herpå fastgøres lampehovedet ovenpå. Ofte brugt til at sætte et lampehoved ovenpå en søjle evt. ved en indkørsel eller på en mur m.m.

Kan I pakke varer ind som gaver?

Ja, hvis du skriver det i kommentarfeltet, når du skal indtaste dine oplysninger ved bestilling, så kan vi pakke en vare ind. Hvis du også ønsker at få den sendt til en anden adresse end din egen, så kan vi også klare det, så skal du indtaste oplysningerne på den adresse, hvor varen skal sendes hen.

Til toppen