Om Casa Living - Priorskov Gods

Om Casa Living

Velkommen til en verden af klassiske udendørs lamper, have- og boligtilbehør, porcelæn og masser af gaveartikler til alle former for boliger. Varerne som ses her på vores hjemmeside kan også ses og bestilles i vores showroom, eller du kan bestille dem her på webshoppen.

Vi sælger udendørsbelysning, og andre specialiteter af meget høj kvalitet og eksklusivt design. Vi importerer direkte fra producenten, hvilket gør os konkurrencedygtige på prisen på trods af vores høje standard.

De mange udendørs lamper laves både som væglamper, standerlamper / lygtepæle med én eller flere lygter, bedlamper/ sokkellamper, murlamper samt løse lamper til søjler. Alle i mange forskellige størrelser. De har en ekstrem lang holdbarhed pga. den høje kvalitet, finish og overfladebehandling. Både smedejernslamper og støbealuminiumslamper.

Lamperne er kopier af originaler verden over. De kan placeres smukt på alle størrelse bygninger – huse, villaer, slotte, herregårde, bondegårde, stalde, langs alléer og veje, i gårdhaver, haveanlæg, på butikker / restauranter. Alle steder hvor man gerne vil have lys og flot udsmykning.

Til sortimentet er nostalgiske postkasser, vandhaner, vandfontæner, og vandposte. Facadeskilte og dørskilte i mange størrelser. Pullerter, bænke, cykelstativ, husnumre, hestespecialiteter m.m.

Mange af tingene fra sortimentet er udstillet i vores showroom, som du er meget velkommen til at besøge.
Læs mere om vores her Showroom 

Vi brænder for boligindretning både udendørs og indendørs og er glade for at kunne hjælpe dig hermed. Jeg er opvokset i Nordjylland. Mine erfaringer har jeg fra mange udlandsrejser. Jeg har også boet, studeret og arbejdet i henholdsvis England, Frankrig, Australien og Canada i flere år, og taler derfor også flere sprog. Er uddannet i København, som indretningskonsulent i 1988 og har været ansat hos Lysberg, Hansen og Therp i adskillige år med indretninger af private hjem, erhverv og hoteller. Yderligere er jeg uddannet merkonom med detailledelse og markedsføring som speciale. 

Derfor er det med glæde og stor interesse, 37 års erfaring og høj ekspertise, at vi hjælper dig som kunde, med valg af det rigtige til dit hjem. Netop med lamper, at du vælger den rigtige størrelse, så lamperne passer til netop dit hus og dine omgivelser.

Det er også muligt at købe vores varer via vores webshop. Webshoppen er oprettet til gavn for vores kunder, der evt. bor længere væk, muligvis har handlet før eller lige ved hvad de vil have. Som kunde hos os, er du altid velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for vejledning, har spørgsmål til produkterne eller har spørgsmål om at handle via vores webshop. Hvis varerne - specielt lamperne ikke lige er på lager bestilles de hjem inden for kort tid. ( Se dato for næste bestillingsdato.)

Med venlig hilsen

Merete Olsen-Kludt

Priorskov Gods
Priorskov 11
4800 Nykøbing F.
Telefon:  51 20 71 35

Til toppen